Malin Boberg (tar för närvarande inte emot nya klienter)

Malin är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Malin har arbetat i flera år inom barn- och ungdomspsykiatrin. De senaste åren har hon arbetat på vårdcentraler på Lidingö med tilläggsuppdraget ”psykisk ohälsa barn” samt inom primärvård för vuxna. Malin har även flera års erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Malin är utbildad kometledare (föräldraträningsprogram) och håller regelbundet föräldragrupper i komet. Malin arbetar även som skolpsykolog där hon främst handleder skolpersonal och arbetar förebyggande för att främja barns psykiska hälsa. Malin håller regelbundet föreläsningar kring neuropsykiatri och psykisk ohälsa. Malin är medlem i Sveriges Psykologförbund och arbetar utifrån de etiska regler som Psykologförbundet har formulerat.

malin.boberg@lidingopsykologi.se


Nina Elfström

Nina är legitimerad psykolog. Hon har arbetat flera år inom barn- och ungdomspsykiatrin samt som skolpsykolog. Utöver det är hon även utbildad terapeut med inriktning mot vuxna.

Nina är under utbildning till specialist i Klinisk barn- och ungdomspsykologi, vilket är en fördjupning efter man tagit psykologexamen.

Nina tar emot både barn, vuxna, par samt familjer. Hon har flerårig erfarenhet av att utreda neuropsykiatriska funktionshinder som ADD/ADHD och autism. Hon testar även begåvning hos barn och vuxna och handleder även skolpersonal när ett barn har hög teoretisk begåvning, så kallad ”särbegåvning”. Erfarenhet finns även att arbeta med nyblivna föräldrar samt handleda förskolepersonal.

Nina är medlem i Sveriges Psykologförbund och arbetar utifrån de etiska regler som Psykologförbundet har formulerat. 

Nina nås via mail: psykologninaab@icloud.com

 


Kayla

Kayla är en glad och snäll Jack Russell tik som är/jobbar på mottagningen vissa dagar. Kayla är en omtyckt jycke som är en uppskattad medarbetare på mottagningen. Kaylas främsta uppgift är att sprida lugn och glädje men hon är även delaktig i vissa behandlingar som till exempel vid hundfobi. Vid allergi eller hundrädsla meddela oss innan besöket. Vi har allergivänliga rum.